menu
icon

Dien uw aanvraag in

Laat de professionals uit Hoorn weten wat uw wensen zijn

icon

Wacht een aantal minuten

Onze professionals worden op de hoogte gesteld en doen een voorstel

icon

Vergelijk!

Vergelijk de aanbiedingen en kies die wat het beste bij u past

payroll bedrijven Hoorn

Een kundige Payroll uit Hoorn helpt u graag verder.

Is payrolling in Hoorn iets voor uw onderneming

Medewerkers in dienst houdt in dat het goed met uw onderneming gaat. Het bedrijf gaat dan dusdanig goed dat u het niet allemaal meer alleen af kunt. Maar er zit uiteraard ook een andere kant aan het verhaal over vaste medewerkers in loondienst hebben. Medewerkers in vaste dienst zal ook inhouden extra werk en meer verantwoordelijkheid voor u. U moet een administratie met betrekking tot de salarissen bijhouden en als werkgever verwacht men van u dat u bepaalde risico’s gaat dragen.

U zult als werkgever ook te maken krijgen met de kenmerken juridisch werkgeverschap en functioneel werkgeverschap. U draagt de verantwoordelijkheid voor alle wettelijke eisen en u zult alle werkgeverslasten moeten dragen als we het hebben over het begrip juridisch werkgeverschap. Als functioneel werkgever bent u ook verantwoordelijk voor alle resterende zaken die bij het werkgeverschap horen, zoals mensen in dienst nemen en ontslaan, salarisschalen bepalen en beoordelingsgesprekken houden. Het functioneel werkgeverschap richt zich vooral op de situatie op de werkvloer. Bij het juridisch werkgeverschap hebben we het vooral over de administratieve, juridische en wettelijke verantwoordelijkheden die u als werkgever heeft.

Het functionele werkgeverschap zal gemakkelijk uit te voeren zijn, omdat dit gaat om de dagelijkse dingen op de werkvloer. Met betrekking tot het juridisch werkgeverschap ligt dat compleet anders. Hier loopt u risico’s die u vrij veel geld kunnen kosten zonder dat u daar invloed op heeft. Zo bent u verplicht ziekengeld te betalen als een personeelslid lang ziek is. Om deze risico’s te ontlopen kunt u een payroll bedrijf in de arm nemen. Feitelijk wordt het juridisch werkgeverschap dan overgedragen aan een payrollbedrijf en zo krijgen uw medewerkers op tijd hun salaris.

Wilt u meer weten over payrolling en met name wat dit voor een voordelen voor u als werkgever kan opleveren? Wanneer u in Hoorn of omgeving woont is dit de mogelijkheid om van verscheidene payroll experts uit Hoorn een offerte te krijgen. U kunt dan zelf zien bij welk payroll bedrijf uit Hoorn u het voordeligst uit bent.

548
Klanten geholpen met payroll bedrijven vergelijken
3.663
Totaal gerealiseerde professionele connecties
€ 112,-
Gemiddelde besparing p.p. door te vergelijken
Hoorn

Professionele payrollbedrijven uit Hoorn

U brengt het juridisch werkgeverschap onder bij een payroll bedrijf op het moment dat u met dat bedrijf in zee gaat. Uw personeelsleden krijgen een payrollcontract van het payroll bedrijf. U wordt inlener, wat inhoudt, dat u het exclusieve recht houdt op uw medewerkers. Het is dus niet zo als bij een uitzendbureau, dat medewerkers ieder moment bij een andere werkgever aan het werk gezet kunnen worden. Het functioneel werkgeverschap ligt bij u.

Wat betekent dat voor u als ondernemer? Er zal op de werkvloer niets veranderen. Uw personeel blijft ook gewoon voor u werken en u blijft ook gewoon verantwoordelijk voor alles wat er op de werkvloer gebeurt. U neemt medewerkers aan, bepaald de salarisvoorwaarden en hoogte, heeft functioneringsgesprekken en ontslaat medewerkers. Uw medewerkers en uzelf zullen merken dat er niets verandert tijdens de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.

Het gegeven dat u geen juridisch werkgever meer bent, omdat uw personeel juridisch gezien in dienst is van het payroll bedrijf, geeft u vele voordelen. U hoeft niet meer een personeels- en salarisadministratie meer bij te houden en u bent niet meer verantwoordelijk voor alle risico’s. Betalen van dingen zoals verzekeringen, loonbelasting en pensioenen. Maar ook het doorbetalen van het loon van langdurige zieke werknemers, dat ligt allemaal niet meer bij u maar bij het payrollbedrijf.

Lijkt dit voor uw bedrijf en bent u nieuwsgierigbenieuwd naar wat u dit gaat opleveren? Vul dan op deze website uw gegevens in, zodat u diverse offertes in uw postvak ontvangt van payroll bedrijven uit Hoorn. Ontzorgen en het besparen op geld, dat betekent payrolling voor u als ondernemer.

mac
mac
img

Ik ben Ross Pothof, regiomanager in Hoorn. Ik sta persoonlijk garant voor een succesvolle connectie tussen u en een payroll bedrijf uit Hoorn.

Payroll laat u sneller groeien

Werkt u in een branche waar veel mensen werken met een tijdelijk of flexibel contract? Dan is een payroll constructie bijzonder gunstig voor u. Doordat een payroll bedrijf een ABU of NBBU cao heeft, is een flexibeler contractduur goed mogelijk. Wanneer u uw personeel zelf in dienst heeft, dan zult u na twee jaar tijdelijke contracten de medewerker vast in dienst moeten nemen. In de ABU en NBBU cao is deze termijn veel langer. Een medewerker mag dan maximaal 5,5 jaar op een tijdelijk contract voor u werken, voordat u deze medewerker in vaste dienst moet nemen.

Voor u als ondernemer en uw medewerker kan een langere tijdelijke contractperiode zeer gunstig zijn. Vooral als uw medewerkers studenten zijn, dan hebben zij geen noodzaak om een vast contract te ondertekenen. Toch kunnen zij tijdens hun gehele studietijd verzekerd zijn van een bijbaantje en u kunt door middel van een langere termijn goede medewerkers langer aan uw onderneming binden.

Met payrolling blijft u gewoon alle touwtjes in handen houden, maar u hoeft geen personeels- en salarisadministratie bij te houden, hebt geen werkgeversrisico’s en heeft niets meer van doen met loonbelasting, met personeelsverzekeringen en pensioenen. Vraag daarom gauw uw prijsopgaven van verschillende payroll bedrijven uit Hoorn aan, zodat u spoedig van uw werkgeversrisico’s af bent.

Recensies

Dit is wat tevreden Payroll matches over Professionals Hoorn te zeggen hebben!

img

Gijsbert Wiltink

Goede afspraken kunnen maken met de Payroll die Professionals Hoorn voor mij had geregeld. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd waardoor het uit selectieproces eigenlijk super simpel was. Ik ben enorm te spreken over de service die Professionals Hoorn aanbied.

img

Dieneke Lokman

Ik was mijn vorige Payroll zo zat dat ik de keuze heb gemaakt om Professionals Hoorn in te schakelen. Nou, dat doe ik de volgende keer weer, het hele proces was pijnloos en ik ben blij met mijn huidige samenwerking.

Professionals uit andere branches in Hoorn

Let's Talk

Bij Professionals Hoorn staan we altijd voor u klaar. Vul het formuliertje in of neem contact op, dan helpen wij u zo goed mogelijk verder.

Naar het contactformulier